måndag 31 oktober 2011

Julklappslistan min- med risk för ändringar eller påbyggnad!

Ja här kommer en liten lista från mig, kan hända att den blir stående tills min födelsedag =)

Rostig stående klocka - hjärterum ca 400:-
Gratängformar - Gerbera ,rund ,fyrkantig , rektangulär- turkor , tryffel, hallon
Ev. Bakform- hjärterum 425 :- isf tror jag jag vill ha en sådan med 2 st små i =)
Andra fina bakformar
Smågrytor- le creuset

Lite längre ner på listan kommer: Wiskeyglas =)
Men dessa önskar jag mig bara om vi fått klart vitrinskåpet =)

Mer kan komma att komma senare =)
Kan vara en ide att överlägga med J innan, ifall att....

Puss

Fullt upp!

Dagarna springer iväg här på tummarpsvägen, känns som man inte hinner med någonting... Men det beror väl iof på vad man menar... sitta i telefon verkar vara min specialitet nu för tiden... Och då inte trevliga samtal tyvärr... Bara massor som skall fixas hela tiden. I torsdags hade jag sett fram emot att ha en lugn och skön dag hemma medan T var på dagis, skulle färdigställa lite saker inför helgens alla kalas som stod på schemat, men nä då går nån J-a idiot och repar våran bil på Maxi... Finns det inga ärliga människor längre som står för vad de gör... Så hela to gick åt att åka runt och fixa med bilen.. Tacka mamma som stod för allt ringande till folksam och polis mm... Men inte nog med detta, sen går jag och drar till ryggen IGEN, är ju helt j-a handikappad, trött på ryggar för stunden, kanske borda byta ut den... går det- isf önskar jag mig en ny i julklapp.... Kanske ska sluta gnälla och skriva om nåt roligare =) Både fredag och lördag bestod av kalas för vår del, J kunde tyvärr inte följa med på lördagen då hon var tvungen och jobba men förhoppningsvis fick hon iaf en lugn stund innan vi kom hem=) Har oxå presic skickat iväg en beställning på en julklapp till oss själva- så jag är väl lite på bättre humör för stunden iaf. Nu hade jag tänkt mig att sätta mig i soffan och läsa lite och bara ta det lungt i hopp om att E ska sova en liten stund till....

tisdag 25 oktober 2011

Morgonstund har guld i mun, eller hur var det nu....

Även idag en tidig morgon, men man får väl se det från den ljusa sidan, mer tid för mys i soffan för att få mer gjort här hemma verkar näst intill omöjligt =) Eller så är det bara numera en dålig vana, inget jobb förän 9, då sätter arbetslusten fart här hemma=) Fast å andra sidan är jag ju föräldraledig inte städtant haha, skönt det hade varit om man bara hade ork att se all skit som åker fram och tillbaka här hemma, eller nä, usch! Är nog igentligen rätt glad att man har ett någorlunda ordningsinne =) Ska bara se om vi två mammor kan föra över detta på två små busgrabbar! Idag bär det in till stan på förmiddagen för min del, har lite små ärenden som ska uträttas, mer kan jag kanske inte skriva här för stunden =) Men oxå en del julklappar som skall inhandlas hade jag tänkt... Denna julen skall det ju visst bli 3 julklappsrace , så det är väl dax att börja fundera, och inhandla dessa, det r ju några stycken=) Men först till dagis för att lämna T! Over and out

måndag 24 oktober 2011

Sitter och myser framför brasan...

Efter en tidig morgon som startade med en rejäl huvudvärk så har jag nu lämnat stora killen på dagis och lagt lillkillen för att sova nere i källaren, medan jag självbänkat mig i soffan framför en nytänd brasa... Underbart! Ibland kan det faktiskt vara rättså skönt att bara slöa lite, även fast det bara snurrar i huvudet av ideer och saker som borde göras.. Hade tänkt att jag skulle lagt upp lite bilder från namnkalaset idag men det får visst vänta lite eftersom jag inte tog en enda bild... suck, tur att jag har både systeryster och helena som gick runt med varsin kamera, ska se vad de lyckades få med =) Hann inte ens ta kort på fadderkorten jag gjort... så de bilderna kommer oxå att läggas upp lite senare! Annars gick kalaset rättså smärtfritt fakiskt, med så mycket folk så hinner man ju knappt tänka =) E fick massor av fina saker, tavlor äppleträd, smucken serviser, pengar och mycket mer! Tack alla som kom och gjorde hans dag så lyckad! Nu ska jag nog bara ställa ifrån mig datan, fylla på muggen med kaffe och njuta i 5 minuter till innan dagens sysslor skall göras! Peace

fredag 21 oktober 2011

Tårtbak...

Ja då kan ma säga att detta är en vanlig syn, varför slicka slickepotten när man har en hel skål till förfogande..
Kommentaren var mmm klubba och vad säger det... Jo både klubba och maräng är VÄLDIGT sött =)

Mycket att stå i

Har grejat lite här på bloggen som synes, inte klart än men snart kanske den är som jag vill den ska vara =) Med lite hjälp från systeryster ordnar sig nog det sista! Imorgon ska vi ha namnkalaset för E och det är mycket som ska göras under dagen... Som tur var fick vi det viktigaste gjort igårkväll, bildspelet är till störta delen klart, Julia å Gurra ska komma hit idag och hjälpa till med ljudläggning och inkoppling=) Kan inte avslöja allt för mycket här ännu men på söndag kan jag nog berätta mer, man vet ju aldrig vem eller vilka som är här inne och smygläser... Har annars för övrigt haft en rättså härlig morgon, fast det är visst så det brukar vara här hemma nu för tiden! Två lyckliga pojkar som låter sin mamma sitta ner och dricka sin kaffe i lugn och ro innan det blir full rulle här hemma... Men nu är det nog dags att sätta fart, tårtor skall bakas och bord dukas, hiner jag inte skriva nåt mer här så önska mig lycka till!

onsdag 19 oktober 2011

God morgon!

Kanske jag redan hade kunnat skriva för 1 timme sedan =) Ja en tidig morgon blev det idag på Tummarpsvägen... Men jag har det desto lugnare nu, lillkillen somnade om i sängen och T har bänkat sig i puffen i sitt rum framför Cars, så det betyder att jag så fort kaffet kokat klart kan sätta mig i soffan och intaga min frukost i lugn och ro. Underbart! För stunden har vi rättså mycket att stå i här hemma, känner mig lite lätt stressad och det gör ju inte precis saken bättre, ju mer stressad jag känner mig ju mindre får jag gjort känns det som. Det står namnkalas för E på schemat för helgen och denna gången är vi visst inte riktigt lika förberedda som sist för T, men det ordnar sig väl alltid. J jobbar sent även idag så vi får väl ta tag i det sista under morgondagen... Undra om det finns fördelar med att va ute i sista stund =) Idag väntar vi oxå på att röris ev ska komma, hoppas innerligt han hör av sig snart och säger om det blir idag eller imorgon så att vi kan planera förmiddagen... Men nu kaffe för att lugna sinnet! Och här kommer för första ggn på bloggen en bild på mina små troll!

torsdag 13 oktober 2011

I dag en lite hektisk men kul dag väntar oss...

Har ett ganska späckat schema för dagen! Men det är ju mitt egna fel så klaga kan ja ju i alla fall inte göra... Strax har vi lämning på dagis av T och lämning hos Lena och Helena av E, sen bär det av till jobbet för att diskutera arbetstider efter jul,, herregud vilken ångest som kom krypandes.. jaja jag har fått en ny tjänst på jobbet så skallen kommer väl att vara fullproppad med information och icasamtal de första månaderna haha Efter detta ska jag hasta iväg och hämta T på dagis tidigare än vanligt men efter lunch_viktigt! =) Sedan bär det vidare till kormor och morfar som kom hem från turkiet i natt=) J jobbar till 8 så då passar vi oxå på att fly fältet... Nu börjar det bli brådis.... Ila ila=)

onsdag 12 oktober 2011

Mycket att ta igen!?

Eftersom jag inte skrivit här på väldigt väldigt länge så finns det ju så mycket att berätta men om jag ska sätta mig ner och skriva om allting så kan hända att det här blir en hel novell =) Så därför kommer det väl lite pö om pö så får vi se om ni hänger med, annars kan man ju alltid fråga om man är nyfiken=)

Det enda som hinns skrivas nu innan öpnna förskolan väntar är att jag nu är 2barnsförälder, har nu 2 små pojkar, eller yrväder kanske man ska kalla det =). Teus är nu strax över 2,5 år och Elton 7 månader... så här är full rulle kan man säga!

Nu måste vi packa ihop oss och kila vidare, mycket på schemat idag!=)

tisdag 11 oktober 2011

Hmm vad tror vi...

Om jag ytterligare en gång säger att jag kanske ska ta tag i denna här bloggen... Kanske för min egen del, att ha nånstans att skriva av mig lite, berätta om allt som händer här hemma, och kanske oxå för mina barns skull, ja de är 2 nu =) För att komma ihåg helt enkelt, vad var det som igentligen hände...?!
Kort och konsist!
Ja vi gör ett nytt försök så får vi se hur det går...
Lycka till Jennie!!