torsdag 22 april 2010

Dagens uppgift!

är att åka å titta på en ny cykel till familjen ( kanske mest mig)....
Önska mig lycka till att vi kan pruta ner den några 100 skr i alla fall.
Hon har iaf ring mig ett par gånger för att planera in när vi kommer så hon är nog rätt mån om att få sälja! Hoppas mor min följer med, hon är bra mycket bättre på att pruta än mig!
Ja ja, den ska väl provcyklas först för att se att den är duglig=)
En kungs sofiero är det. Hoppas den är lätt å att alla växlar är fantastiskt bra! HAHA
Hade varit skönt om den hade gått uppför av sig självt men det är väl kanske lite för mycket begärt...

Nu dags att packa ihop mig å sonen för snar avresa...

pling plong

måndag 12 april 2010

Dagen igår slutade över förväntan och blev i slutändan en väldigt lyckad dag..... ibland behöver man bara skriva av sig så vänder det =)

Dagen idag har annars startat fint förutom att teus promt skulle upp vid 5 och sen inte somna förän halv nio i vilda protester... Men sen när han äntligen somnat begav jag mig ut i det underbara vårvädret (+2) satt på trappen en stund med kaffet i hand och insöp tystnaden och fågelkvittret! Vad kan vara bättre.... ?
Sen dags att börja slita, så efter 1,5 timme när teus vaknade hade jag hunnit med att klippa iordning hela den stora häcken så mer jord och grus får plats i hörnet på tomten och även grävt en hel del, tillräckligt iaf för att svetten skulle rinna på ryggen =) Nu är det 9 + och strax dax för att skutta ut igen=)

I eftermiddag ska vi till johannas bror för rådgivning av grundbygget och imorgon blir det raka vägen till stadskontoret för att kolla över ritningar och dylikt!
Full rulle här nu kan man säga =)

Allt för nu
klart slut!

söndag 11 april 2010

Mår piss!

Ibland ska man visst bara hålla käften.....
synd bara att jag är så dålig på att veta när!
Alltid blir det fel på nåt sätt...
Kommer antagligen bli en pissdag, synd med så fint väder!

torsdag 8 april 2010

Våååååår!

Fy F*n vad jag älskar våren.... Ursäkta svordom men jag är bara så lycklig för att den äntligen har kommit till oss.
Igår var jag ute och krattade en stund med Snabba Cash ljudandes i öronen. Ren och skär avkoppling!Nu ska jag och Teus bege oss in till stan och träffa Hanna, ska hämta upp henne för att bege oss till blomsterlandet och shoppa nån fin vårblomma till tre små krukor som står på trappen och hänger läpp. Hade inte tänkt att anstränga mig allt för mycket men lite färg gör ju ingenting. Annars ser framsidan bara tråkig ut nu då vi äntligen rivit altanen. Vi har bestämt att vi ska bygga ut lite. En ny hall ska det bli *ler* Men mycket som måste göras innan.
  • tvätta tak
  • tvätta fasad
  • laga sprickor i fasaden
  • riva betongtrappan
sen är det ju enhel del till som står på listan för sommaren...
  • måla fasad och
  • måla de sista fönstren tex
Tänkte i alla fall lägga in en bild på hur det såg ut innan allt började!
Såhär såg det ut innan!



Tänkte jag skulle fortsätta lägga in lite uppdateringar här vad som händer med huset och hur det blir, jag bara längtar tills bygglovet har gått igenom och vi får börja snickra! Börja greja över huvud taget, vi vågar ju inte riva trappen riktigt än ifall (mot all förmodan) bygglovet inte skulle gå igenom.

Nu måste jag kila!
Puss å hej!

tisdag 6 april 2010

Ännu en gång...

...är jag med i en tävling!
Denna gången här hos Jenny!
Jag bara älskar hennes tavlor och önskar mest i hela världen att en av dessa kommer landa i min brevlåda och sedan på min vägg *ler*
Kika gärna in på hennes sida för att se själva, här kommer några smakprov!

För övrigt är jag ikväll ensam hemma och lillkillen har precis somnat så jag överväger om jag ska ta plats i soffan för att klippa sönder lite t-shirts som i slutändan kommer bli nya korgar till badrummet !
Förhoppningsvis snygga, stilrena och enkla att tvätta i maskin..... och framförallt gjorda av gamla trasor som annars bara skulle hamnat i soptunnan!
Grym återvinning säger jag!

Pusss....